Piše: C. R.

Strateg za kriptovalute, ki je letos napovedal padec Bitcoina (BTC) pod 30.000 dolarjev, opozarja, da je razprodajni dogodek na trgih altcoinov neizbežen.

Psevdonimni analitik Capo svojim 477.300 sledilcem na Twitterju sporoča, da pozorno spremlja graf OTHERS, ki spremlja skupno tržno kapitalizacijo 125 največjih kriptožetonov brez Bitcoina in drugih altcoinov z veliko tržno kapitalizacijo.

Capo pravi, da se bo grafikon OTHERS prevrnil, potem ko ni uspel premagati upora pri 160 milijardah dolarjev.

“Nekatere izhodne prevarantske črpalke na altcoinih bi vam lahko dale iluzijo, da smo v altseasonu. Daleč od resnice. Realnost je, da se povprečna tržna kapitalizacija altcoinov ni niti podvojila in da opravlja zaokrožen test makro odpornosti. Ne pustite se preslepiti. Verjetne so nove najnižje vrednosti.”

Image
Vir: Capo/Twitter

V času pisanja tega članka se graf OTHERS giblje pri 153 milijardah dolarjev. Premik do Capovega cilja pri približno 66 milijardah dolarjev kaže na več kot 55-odstotno tveganje padca.

Če pogledamo Ethereum (ETH), Capo pravi, da vodilna platforma za pametne pogodbe trenutno preizkuša pomembno raven odpora.

“Ta raven je veliko pomembnejša. Prav tako dejstvo, da je gibanje korektivno, pove vse.”

Image
Vir: Capo/Twitter

Kar zadeva Bitcoin, Capo pravi, da vidi še eno rally za kralja kriptovalut, preden se nadaljuje njegov trend padanja.

“Doseženih je bilo 25.000 dolarjev, vendar na [nizkih] časovnih okvirih še ni medvedjih znakov. Lahko bi videli še en korak navzgor do 25.400-25.500 dolarjev, vendar je po mojem mnenju vrh te medvedje rally zelo blizu. Večina altcoinov dosega velike upora.”

Vir: dailyhodl.com