Piše: C. R.

Borza kriptovalut Binance je sporočila, da je imela v petek “konstruktiven sestanek” s komisijo za vrednostne papirje v Ontariu (OSC – Ontario Securities Commission), da bi pojasnila obvestilo svojim uporabnikom, ki je nakazovalo, da lahko še vedno zagotavlja storitve trgovanja v najbolj naseljeni kanadski provinci.

Binance, ki je dejala, da je prišlo do nesporazuma z OSC je v začetku tega tedna uporabnikom v Ontariu poslal sporočilo v katerem je navedela, da bodo lahko ohranili svoje račune in da bo podjetje lahko še naprej delovalo v Ontariu. OSC je pozneje sporočil, da družba Binance “ni pooblaščena za ponujanje trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti ali vrednostnimi papirji osebam ali podjetjem” v Ontariu.

“Družba Binance je imela konstruktiven sestanek z OSC na katerem smo pojasnili obvestilo in razjasnili morebitno zmedo ali nesporazum, ki so ga morda povzročila naša dejanja,” je podjetje zapisalo v petkovi izjavi. “V celoti se zavedamo in podpiramo, da je pomemben del mandata OSC zagotavljanje zaščite vlagateljev pred nepoštenimi, neprimernimi ali goljufivimi praksami. Binance pa je OSC potrdil svojo zavezanost regulativnemu postopku v Kanadi.”

Poleg tega borza Binance pravi, da omejitve za uporabnike iz Ontaria ostajajo v veljavi, kar vključuje prepoved trgovanja, prepoved odpiranja novih računov, borza pa svojih storitev ne bo tržila uporabnikom iz Ontaria. Družba Binance je dejala, da se bo posvetovala z OSC preden bo uporabnike obvestila o regulativnem statusu njihovih računov.

Vir: coindesk.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj