Piše: C. R.

Shiba Inu je pridobil občinstvo, ki je zdaj preveliko, da bi ga lahko prezrli zato si meme kovanec, da bi upravičil svoj obstoj in naložbe prizadeva za hiter razvoj svojega ekosistema.

Shiba Inu gori
Prejšnji teden je omrežje začelo s prodajo zemljišč SHIB: The Metaverse približno istočasno pa je napovedalo tudi začetek delovanja portala SHIB Burn, ki je na svoj način naredil korak naprej.

Portal je v enem tednu zabeležil več kot 20 milijard sežigov SHIB iz ponudbe v obtoku. Ta funkcija sežiga je pravzaprav izbira uporabnika in ne kaže nič drugega kot njegovo predanost temu, da SHIB postane trajnostna in dragocena valuta.

Z vzbujanjem lažnega občutka ponosa in dosežka skuša Shiba Inu preprosto najti način, da bi šalo svojega obstoja spremenil v legitimen namen saj iz očitnih razlogov valuta z bilijoni v ponudbi nikoli ne bo imela visoke vrednosti.

Toda tudi s funkcijo sežiga je pred SHIB še dolga pot saj meme kovanec trenutno ni vreden niti 1 SATS Bitcoina tako, da o doseganju 1 dolarja ni mogoče niti sanjati.

Poleg tega je cena SHIB namesto da bi se zvišala le še bolj padala. Po 14-odstotnem padcu cene v zadnjih 72 urah je SHIB padel na 7-mesečno najnižjo vrednost in se trguje po 0,00002083 USD.

Vir: TradingView – AMBCrypto

Kot rečeno vlagatelji niso bili posebej zadovoljni s cenovnim gibanjem kovanca zato je od marca do danes trg zapustilo več kot 70 tisoč imetnikov kovanca SHIB. In zdaj s tem razvojem dogodkov je zanje le še veliko težje ohraniti “predanost in zavezanost” altcoinu.

Vir: Intotheblock – AMBCrypto

Ne glede na to omrežje še naprej pridobiva podporo blagovnih znamk in drugih podjetij, kot je na primer podjetje Welly, ki se ukvarja z burgerji po navdihu Shib Inu.

Podjetje Welly je napovedalo, da bo decentralizirana skupnost SHIB prejela 15-odstotno lastništvo podjetja Welly uporabo sredstev za burgerje ali druge namene pa bo nadzorovala skupnost prek sistema BONE DAO.

Tako podpora skupnosti in poskusi sledenja trendom pomagajo Shib Inu ostati relevanten toda, ko gre za uporabnost in temelj verige lahko SHIB kmalu opazi padec saj ne more predolgo voziti “hypa”.

Vir: ambcrypto.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj