Piše: C. R.

Zaradi nenehnega povečevanja pristojbin za transakcije v verigi blokov Ethereum žetoni, kot je Solana, ki so povezani z verigami blokov prve plasti, nikoli ne prenehajo pritegovati pozornosti trga.

Kaj je SOL?
Solana je visoko funkcionalen odprtokodni projekt, ki zagotavlja decentralizirane finančne rešitve na podlagi tehnologije veriženja blokov brez dovoljenj. Protokol Solana je zasnovan tako, da olajša ustvarjanje decentraliziranih aplikacij (DApp). Njegov cilj je izboljšati stabilnost z uvedbo konsenza za dokazovanje zgodovine (PoH) v kombinaciji z osnovnim konsenzom za dokazovanje deleža (PoS) v verigi blokov.

Ali naj danes kupim SOL?
Koncept PoH omogoča večjo skalabilnost protokola, kar povečuje uporabnost. Solana ima številne prednosti, kot je neverjetno kratek čas obdelave, ki ga ponuja veriga blokov. Morda je zdaj pravi čas za nakup, saj se njena cena v zadnjem času znižuje.

Napoved cene SOL
Solana se sooča z začasno upočasnitvijo, vendar je tu ključna beseda začasna. Po podatkih borzne platforme Changelly se bo Solana do leta 2025 podražila na kar 800 dolarjev (690 eurov). Napoved cene za leto 2022 je 400 dolarjev (345 eurov). Za leto 2023 je cena 500 USD (431 EUR). Do leta 2024 naj bi se SOLana zvišala še za 100 dolarjev (86 eurov).

Vir: Coinjournal.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj