Piše: C. R.

Ekipa konference Bitcoin 2022 bo svojo zastavo izobesila v Amsterdamu in v Evropo pripeljala največji svetovni dogodek o Bitcoinih.

V reviji Bitcoin Magazine smo si močno prizadevali za povečanje prepoznavnosti in glasnosti gibanja Bitcoin. Zgradili smo spletno stran za izmenjavo aktualnih dogodkov in idej, nekaj računov na družbenih omrežjih za objavljanje novic in širjenje memov, tiskano revijo za zajemanje in širjenje kulture Bitcoina, multimedijsko ekipo za ustvarjanje vseh vrst vsebin o Bitcoinu in konferenco Bitcoin, ki bo združila vse in usmerila pozornost na to panogo.

Naša zadnja konferenca, Bitcoin 2022, se je izkazala za največjo konferenco o Bitcoinu na svetu, pa tudi za največjo finančno konferenco in enega največjih kulturnih dogodkov na svetu. Vendar je to dogodek, osredotočen na ZDA z večinoma ameriškimi govorci, podjetji in udeleženci.

Bitcoin ni samo ameriški pojav.

Bitcoin je globalen in čas je, da tudi revija Bitcoin Magazine postane bolj globalna. Končni cilj revije Bitcoin Magazine je razširiti gibanje Bitcoin na vse celine in v vse jezike. Znamko smo začeli razvijati v različnih državah po svetu (več o tem v poznejših posodobitvah). Zdaj z navdušenjem začenjamo Bitcoin Amsterdam, našo prvo konferenco zunaj Združenih držav Amerike.

Bitcoin Amsterdam sledi konferenci Bitcoin 2014, drugi konferenci o bitcoinih, ki je prav tako potekala v Amsterdamu. Podobno kot na konferenci Bitcoin 2014 bomo združili evropsko skupnost bitcoinov in druge iz vsega sveta, da bi praznovali, učili, sodelovali in se učili o bitcoinih. Evropa je bila žarišče inovacij na področju Bitcoina, saj s te celine prihajajo številni najplodovitejši razvijalci in najbistrejši podjetniki. A medtem ko obstajajo odlične konference za zagrizene bitcoiniste in razvijalce, nimamo mesta, kjer bi se ljudje, od radovednih do prepričanih, lahko zbrali in gradili gibanje v Evropi. Čas je, da to spremenimo.

Cilj ni zgolj pripeljati Bitcoin 2022 v Evropo, temveč postaviti zastavo za največjo svetovno konferenco o Bitcoinu, na kateri bodo sodelovali svetlani, šifranti, borci za svobodo, slavne osebnosti in geeki v Evropi in okoli nje, ki lahko izrazijo in poudarijo, kako Bitcoin od temeljev spreminja svet.

Ljudje, podjetja in skupnosti, ki jih bo naše gibanje spodbujalo na medvedjem trgu, bodo najbolj pripravljeni za eksplozivno rast na bikovskem trgu. Evropa je pripravljena na preobrazbo Bitcoinov. Ne sedite križem rok in opazujte, kako se to dogaja – pridružite se nam pri njenem uresničevanju! Če imate podjetje, ki ga je treba zgraditi, idejo, ki jo je treba deliti, ali odnose, ki jih je treba spodbujati, bo Bitcoin Amsterdam največja priložnost za to. In seveda, če se želite samo pofočkati s kolegi bitcoinarji, pijača bo tekla in mesto vas bo čakalo.

Pridite in gradite gibanje z nami. Ne zamudite!

Vir: bitcoinmagazine.com