Piše: C. R.

Družba Sorare, velikan na področju športnih NFT, pozdravlja Major League Baseball in MLB Players kot svojega najnovejšega partnerja.

S to napovedjo bo podjetje Sorare razširilo svoj doseg na ameriški trg saj bo uporabnikom omogočilo nakup, trgovanje in igranje z uradnimi NFT lige Major Baseball.

Fantazijska igra bejzbola bo izšla letos poleti, navijači pa bodo lahko v igri z veriženjem blokov ustvarili lastne ekipe bejzbolske lige Major league in izbirali med svojimi najljubšimi igralci.

Sorare se je osredotočil na vzpostavitev ključnih partnerstev, ki so privedla do velikega uspeha njegove fantazijske nogometne igre NFT. Uspešno je sodelovala z več kot 180 nogometnimi klubi, vključno z znanimi klubi, kot so FC Liverpool, nemški nogometni klub Bundeslige in Real Madrid.

Lani so v dogovoru s Softbankom zbrali 680 milijonov dolarjev (653 milijonov evrov) in v svoj upravni odbor kot svetovalko sprejeli prvo teniško igralko na svetu Sereno Williams.

Družba Sorare je na uradnem blogu družbe Sorare objavila naslednjo objavo,

“Povezava med Američani in bejzbolom je trajna. Bejzbol pa je bil vedno na vrhu novih tehnologij in inovacij zato smo ponosni, da sta MLB in MLBPA izbrala družbo Sorare za zagotavljanje igre NFT MLB navijačem po vsem svetu,” je dejal Nicolas Julia, soustanovitelj in glavni izvršni direktor družbe Sorare.

“MLB je že desetletja v ospredju interaktivnih iger medtem, ko ima bejzbol nekaj najstarejših in najbolj uveljavljenih oblik športnih spominkov. Skupaj kažeta, kako zelo si navijači želijo imeti in biti del igre. Danes, ko se digitalno udejstvovanje in tehnologija razvijata za novo generacijo, bo naše partnerstvo pomagalo novi in širši bazi navijačev, da se povežejo z ameriško zabavo.”

Bejzbol kot vodilna nacionalna zabava v ZDA predstavlja ogromno priložnost za to vodilno športno igro. Komisar za bejzbol je poudaril pomen ohranjanja stika z navijači in dodal,

“Povezave, ki jih vzpostavljamo z našimi navijači so ključnega pomena in Sorare se zaveda pomena te vezi,” je dejal komisar za bejzbol Robert D. Manfred mlajši. “Podjetje se osredotoča na preoblikovanje bejzbola z inovativno kombinacijo športa, tehnologije in iger na srečo, ki navijačem omogoča, da si resnično lastijo del igre, ki jo obožujejo je edinstveno in presega meje, kar nam omogoča, da ljubezen do bejzbola približamo večjemu številu navijačev po vsem svetu.”

Igra Sorare Major League Baseball NFT bo ljubiteljem bejzbola omogočila nov način interakcije z njihovimi najljubšimi ekipami in igralci. Prav tako bo ligi omogočila edinstveno priložnost za virtualno sodelovanje z navijači po vsem svetu in bejzbol postavila pred več kot 1 milijon uporabnikov Sorare.

Vir: cryptoslate.com