Piše: C. R.

Priljubljen kripto analitik pravi, da pozorno spremlja en kazalnik, ki je od leta 2017 dosledno označeval dno za Bitcoin (BTC).

V novem videoposnetku kriptostrateg Kevin Svenson svojim 68.200 naročnikom na YouTubu sporoča naj pozorno spremljajo tedenski obseg Bitcoina na platformi Coinbase, ki je po njegovih besedah natančen pokazatelj obrata trenda.

“Moj kazalnik številka ena je kazalnik, ki me še skoraj nikoli ni pustil na cedilu in to je tedenski obseg Coinbase. Moj kanal je bil znan po tem, da je govoril o tem in klical vrhove in dna samo s preprostim pogledom na tedenski obseg Coinbase.

Vrh leta 2017 glavni podpis obsega na tem. Tudi tista najnižja točka 6 tisoč dolarjev (5.600 evrov), ki smo jo držali večji del leta ta odboj prav tam, velikanski skok obsega. Bitcoin se spusti na dno medvedjega trga leta 2018 to je ogromen podpis obsega.

Bitcoin je leta 2019 dosegel vrh v višini 14.000 dolarjev (13.066 evrov), podpisan z velikim obsegom. Bitcoin doseže dno Covida pri 3.800 dolarjih (3.546 evrov), ogromen volumenski podpis. Bitcoin doseže 30.000 dolarjev (28.000 evrov), našo trenutno glavno podporno linijo prav tam se kaže masiven podpis obsega.”

Vir: Kevin Svenson / Twitter

Svenson pravi, da bi morali vlagatelji v bitcoin, da bi lahko z gotovostjo trdili, da je dno že doseženo po popravku videti masivni skok obsega.

“Malo verjetno je, da bi ob odboju dobili takšno količino. Bikovski trendi potrebujejo čas, da se vzpostavijo. Bik je zarotniška žival, ki sodeluje kot čreda, da bi potisnila ceno navzgor, medved pa je osamljen. Deluje sam, pride in na hitro pospravi trg.”

Vir: dailyhodl.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj