Piše: C. R.

Ekipa Shiba Inu je napovedala prihajajočo kartico SHIB Burn Visa Card s sloganom “Plačujte, zažgite SHIB”.

Ekipa Shiba Inu je 25. julija napovedala prihod nove kartice SHIB Burn Visa, ki med plačevanjem zažge SHIB.

Obvestilo je bilo objavljeno prek računa Shiba Inu za sledenje izgorevanju na Twitterju, @shibburn. V trisekundnem napovednem videoposnetku je bila prikazana le oranžno obarvana kartica Visa z začetnicami SB in sloganom “Opravite plačila, sežgite SHIB”.

SHIB Burn
Aprila 2022 sta družbi Shiba Inu in Ryoshi Vision sodelovali pri ustvarjanju portala Shiba Inu burn. Namen portala je spodbuditi imetnike žetonov SHIB k sežiganju žetonov. V zameno naj bi sežigalci pridobili žetone RYOSHI in 0,49 % vseh transakcij.

Vendar je bilo razdeljevanje nagrad izjemno počasno. Čeprav so imetniki žetonov SHIB samo v 24 urah sežgali za približno 110 milijonov dolarjev žetonov SHIB, so postali nestrpni glede nagradnih žetonov RYOSHI.

Nezadovoljstvo je opazila tudi ekipa Shiba Inu. Ekipa je na uradnem blogu Shiba Inu objavila naslednje:

“Očitno je, da še naprej ne uspeva zagotavljati takšnih delovnih postopkov, ki bi natančno temeljili na obljubi platforme. Tekočnost nagrajevanja ni dovolj učinkovita.”

Ekipa Shiba je še dodala, da je glede zaostajanja stopila v stik z družbo Ryoshi Vision in dejala: “V podjetju smo se obrnili na podjetje Ryoshi Vision:

“Oblika zaupanja naše skupnosti je za ekipo izrednega pomena.”

Vendar pa pri postopku razdeljevanja nagrad niso bile uvedene nobene spremembe. Cilj nove vizije SHIB je izboljšati postopek žegnanja, ne da bi bil pri tem vezan na ekipo Ryoshi.

Prihodnost podjetja Shiba Inu
Nedavna raziskava portala Finders.com je pokazala, da 73 % sodelujočih vidi konec Shiba Inu do leta 2030, medtem ko jih 30 % meni, da kovanec ne bo preživel do konca leta. Znana imena trdijo, da se bo trenutni medvedji trg znebil kovancev “šaljivega tipa” in odprl prostor za “prave inovacije”.

Kovanec Shiba Inu se je na to odzval z resnimi spremembami. Poleg novega mehanizma za sežiganje sta med najnovejšimi spremembami tudi metaverse Shiba in stablecoin.

Doggy metaverse

Ekipa Shiba je februarja 2022 napovedala prihajajočo metaverzo Shiba in povedala, da spremlja rast metaverze in da verjame v njeno prihodnost.

Ekipa je povedala, da raziskuje različne zamisli, med drugim vzpostavlja partnerstva z velikani metaverze, kot sta Sandbox in Decentraland. Gotovo pa je, da bo metaverza Shiba resničnost s pasjo tematiko, z zemljišči, ki jih je mogoče kupiti, in NFT-ji Shiba.

SHI stablecoin
Stabelcoin SHIBA je bil napovedan 12. maja 2022, pri čemer ni bil naveden datum uvedbe. Vendar pa je ekipa dejala, da je končni cilj za SHIB postati “globalna stabilna valuta, ki plebs v vseh državah”.

Po mnenju ekipe bo SHIB na koncu imel stabilno ceno, tako da ga bo mogoče uporabljati kot hranilnik vrednosti in način plačila.

Vir: cryptoslate.com