Piše: C. R.

Zdi se, da je prostor kriptovalut začutil olajšanje saj se trgi počasi a vztrajno stabilizirajo. Medtem, ko se nekatere kriptovalute močno borijo se zdi, da jih je veliko sledilo rallyju cene SHIB, saj sta Bitcoin in Ethereum trenutno obarvana v zeleno. Čeprav se zdi, da je priljubljeni memecoin zanetil precejšnjo rast bo ta morda ostala kratkotrajna.

Kljub veliki črpalki se pričakuje, da bo cena SHIB kmalu iztisnila vse dobičke. Bitcoin kot kriptožetonska zvezda je morda tik pred tem, da bo v prihodnosti zaustavil vratolomni trend. In zato lahko tudi cena SHIB izgubi bikovski zagon, saj se trenutno trudi preizkusiti in odpraviti raven odpornosti 0,00002750 USD (0,00002539 EUR). In zato po mnenju priljubljenega analitika Shiba INU morda ne bo dobra izbira na dolgi rok.

Nasprotno pa kljub negotovim napovedim še vedno na površje prihaja možnost, da se bo ubijalec Dogecoin vzpenjal z naraščajočo številko. Cena SHIB je v zadnjih 24 urah poskočila za več kot 25 % in nadalje doživela zavrnitev, ki ji je sledila manjša konsolidacija. In zato je cena zdaj v trendu znotraj bikovske zastave, katere cilj je čim prej ponovno preizkusiti zgornji odpor.

Foto: graf borza

Cena SHIB se trenutno usklajuje znotraj ključnih ravni odpora in podpore med 0,00002545 USD in 0,00002750 USD.

Nadalje se pričakuje, da bo sredstvo prebilo bikovsko zastavo in najvišjo vrednost razpona ter presekalo “pennant”

Pričakuje se, da bo s skokom sredstvo prodrlo skozi neposredni odpor in sprva preizkusilo ključni cilj pri 0,00003 USD.

Nasprotno pa se pričakuje, da bo cena po močnem udarcu v zgornji odpor zaradi manjše izčrpanosti padla

Vir: coinpedia.org

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj